Algemene Voorwaarden

Hieronder vind je de formele kant van onze samenwerking – de algemene voorwaarden van Core Release.

Ja, het kan een beetje ‘juridisch’ overkomen, maar het is belangrijk voor ons beiden. Deze voorwaarden zijn er om alles duidelijk en transparant te houden, zodat we ons kunnen focussen op wat echt telt: jouw welzijn.

Bij Core Release streven we naar meer dan wat wettelijk verplicht is. Onze passie ligt in het bieden van uitzonderlijke zorg en een persoonlijke benadering, waarbij jouw comfort en tevredenheid altijd voorop staan.

Neem dus even de tijd om door deze voorwaarden heen te gaan. En weet dat als er iets is dat je niet begrijpt, we staan altijd voor je klaar. Een mailtje is genoeg. Jouw vragen, zorgen of ideeën zijn altijd welkom. We zijn hier om samen te werken en ervoor te zorgen dat jouw ervaring bij ons zo positief en zorgeloos mogelijk is.

1. Identificatie en verantwoordelijkheid

Hoofdlocatie:

 • Handelsnaam: Core Release
 • Bedrijfsnaam: Moving Differently
 • Locatie: Marktstraat 44, 6114HT in Susteren
 • KVK: 68823886
 • Email: robin@corerelease.nl
 • Verantwoordelijk: Robin Bhaggan

Zelfstandige Locaties Onder Core Release:

 • Mike Ott
  • Locatie: Kanaalweg Oostzijde 134 N, 3224 AD in Hellevoetsluis
  • KVK: 70514852
  • Email: mike@corerelease.nl
 • Gery Heusinkveld
 • Wendie Schrage

Elke locatie wordt geleid door een zelfstandige ondernemer die volledig verantwoordelijk is voor het eigen handelen en de bedrijfsvoering op die locatie. Ondanks dat deze locaties onder de gezamenlijke naam Core Release opereren, zijn ze juridisch zelfstandig en afzonderlijk verantwoordelijk.

2. Afspraakbeleid

Jouw tijd, jouw controle. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een behandeling. Mocht je een wijziging of annulering willen doorvoeren, dan is dit snel geregeld via de link in je bevestigingsmail. Geen stress als je die mail kwijt bent; een simpel mailtje naar je therapeut en alles komt in orde.

3. Tarieven en betaling

Helder en rechtvaardig: Een behandeling van 20 minuten kost €59, inclusief btw. Twee afspraken achter elkaar? Dat wordt €118, inclusief btw. Ons boek ‘Van rugklacht naar rugkracht’ is beschikbaar voor €24,95 inclusief btw.

Zelfstandig: We werken niet samen met verzekeraars en vergoedingen zijn niet mogelijk. Betalingen doe je dus direct aan ons.

Wanneer betalen: De betaling vindt direct na je behandeling plaats, maar de therapeut staat het ook vrij om de betaling bij aanvang van de behandeling te laten plaats vinden.

4. Vertrouwelijkheid en privacy

Jouw geheimen zijn veilig bij ons. Alle persoonlijke en medische informatie die je met ons deelt, behandelen we met de hoogste vertrouwelijkheid. We delen deze alleen binnen Core Release voor behandelingsdoeleinden of buiten Core Release met jouw expliciete toestemming.

5. Aansprakelijkheid van oprichter

Een duidelijke lijn in verantwoordelijkheid. Robin Bhaggan, de oprichter van Core Release, draagt niet de persoonlijke aansprakelijkheid voor acties van zelfstandige therapeuten binnen Core Release. Elke therapeut is zelf verantwoordelijk voor zijn of haar professionele handelen.

6. Behandelmethoden

Divers en afgestemd op jou. Bij Core Release maken we gebruik van diverse technieken, zoals manipulaties van myofascia, artrofascia, viscerale fascia, dry needling, cupping, massage en taping, aangepast aan jouw unieke behoeften.

Realistische verwachtingen. Bij Core Release zetten we ons in voor geavanceerde behandelingen, aangepast aan jou. Onze ervaring leert dat veel cliënten aanzienlijke verbetering ervaren, meestal tot wel 80% tijdens de eerste sessie. Dit is echter gebaseerd op eerdere ervaringen en geen garantie voor elk individu. Elke cliënt is uniek en reageert anders. We bieden een inspanningsverplichting en geen resultaatgarantie. Het voorkomen van misverstanden en teleurstellingen staat bij ons voorop.

7. Annuleringsbeleid

Jouw planning en de onze: samen flexibel. Bij Core Release kun je tot 72 uur voor je afspraak kosteloos annuleren of wijzigen. Besluit je binnen deze 72 uur te annuleren of te wijzigen, dan brengen we het volledige bedrag in rekening. Dit helpt ons om onze agenda efficiënt te beheren en beschikbaar te blijven voor iedereen.

Aan onze kant: Wij behouden ons het recht voor om, ook binnen die 72 uur, afspraken te wijzigen of te annuleren als de situatie dat vereist. We zullen altijd ons best doen om eventuele overlast te minimaliseren en proberen zo snel mogelijk een alternatief te vinden dat voor jou werkt.

Communicatie is key: Mochten wij een afspraak moeten verzetten of annuleren, dan hoor je dat direct van ons. We begrijpen dat dit invloed kan hebben op jouw planning en waarderen je flexibiliteit en begrip in deze gevallen.

8. Nazorg en follow-up

Jouw zorg stopt niet bij de deur. Na de behandeling bieden we nazorgadvies en volgen we je voortgang op. Het staat je vrij om ons te informeren over hoe je je voelt en hoe het gaat.

9. Verantwoordelijkheid van de cliënt

Jij bent een belangrijk deel van het team. We adviseren je om ons behandeladvies altijd te bespreken met je huisarts of medische professional. Zo zorg je ervoor dat onze aanpak past bij jouw persoonlijke gezondheidssituatie.

10. Gegevensbescherming en privacybeleid

Jouw privacy, onze prioriteit. We houden ons strikt aan de AVG/GDPR regelgeving. Jouw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en enkel gebruikt voor de doelen waarvoor ze verzameld zijn.

Nieuwsbrief en e-mailcommunicatie: Door gebruik te maken van onze diensten en akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden, geef je ons de toestemming om je onze nieuwsbrief en andere relevante updates via e-mail te sturen. We beloven je nuttige informatie te verstrekken over onze diensten, aanbiedingen en nieuwtjes. Uitschrijven is altijd mogelijk en eenvoudig: je kunt je afmelden via de link in elke nieuwsbrief.

11. Intellectuele eigendomsrechten

Onze expertise, jouw garantie. De unieke behandelprotocollen en methoden die we bij Core Release ontwikkelen zijn onze intellectuele eigendom. Ze vormen de kern van onze kwalitatieve dienstverlening.

12. Klachtenprocedure

Wij luisteren naar jou: Bij Core Release zetten we ons in voor een open dialoog en hoogwaardige zorg. Als je ontevreden bent of zorgen hebt dan horen we dat graag direct. Jouw feedback is essentieel voor ons om te groeien en jouw ervaring zo positief mogelijk te maken.

Proactieve communicatie: Voel je je ergens niet prettig bij? Laat het ons weten, het liefst zo snel mogelijk. Dit kan tijdens je behandeling, maar ook per e-mail als je liever niet direct spreekt.

Duidelijkheid in klachten: Wees helder over wat je dwarszit. Of het nu gaat om de manier van communiceren, de behandeling zelf of iets anders binnen onze dienstverlening – jouw mening telt.

Respectvolle benadering: We nemen elke klacht serieus en behandelen deze met respect en zorg. Ons doel? Samen met jou een passende oplossing vinden.

Schriftelijke klachten: Mocht een persoonlijk gesprek niet tot een oplossing leiden, dan kun je jouw klacht schriftelijk indienen. Deze wordt dan behandeld door je therapeut in samenwerking met onze onafhankelijke klachtenfunctionaris van NIBIG-geschilleninstantie, om tot een eerlijke oplossing te komen.

Transparante procedure: Vanaf het moment dat je jouw klacht indient houden we je op de hoogte van het proces en de stappen naar een oplossing.

Vertrouwelijk en onpartijdig: Jouw klacht wordt altijd vertrouwelijk behandeld. Onze klachtenfunctionaris kijkt neutraal en objectief naar de situatie.

Waardering voor feedback: We horen graag wat goed gaat, net zo goed als wat beter kan. Jouw feedback helpt ons om onze praktijk en service te verbeteren.

Toewijding aan jouw welzijn: Bij Core Release draait het om jouw tevredenheid en comfort. We zijn toegewijd aan het bieden van een zorgervaring waar je volledig gelukkig mee bent.

13. Wijzigingen in Voorwaarden

Blijf op de hoogte. We passen onze voorwaarden soms aan. Deze wijzigingen publiceren we op onze website. Check regelmatig voor de meest actuele informatie.

14. Praktijkrichtlijnen

Een omgeving waarin iedereen zich prettig voelt. Om dit te waarborgen, hebben we enkele eenvoudige richtlijnen opgesteld:

 • Hygiëne: Jouw persoonlijke hygiëne is belangrijk voor een aangename ervaring voor iedereen. Neem alsjeblieft je eigen handdoek mee en zorg voor een goede lichaamshygiëne. Dit draagt bij aan een schone en frisse omgeving in onze praktijk.
 • Mobiele telefoons: Voor een rustige en aandachtige sfeer vragen we je vriendelijk om je mobiele telefoon niet te gebruiken tijdens de behandelingen. Dit helpt om afleidingen te minimaliseren en zorgt voor een meer ontspannen en gefocuste omgeving voor zowel cliënten als therapeuten.
 • Opnames en privacy. Bij Core Release vragen we je vriendelijk om geen gesprekken op te nemen zonder onze toestemming. We hechten waarde aan privacy en vertrouwen in onze communicatie. Het verspreiden van opnames zonder onze expliciete goedkeuring is niet toegestaan. Laten we samen zorgen voor een vertrouwelijke en respectvolle omgeving.
 • Opnames voor social media: Soms vragen we je of we een opname van jou mogen maken om jouw ervaring bij Core Release te delen op onze social media kanalen. Als je hier mondeling mee instemt, geef je ons toestemming om deze video te delen en te gebruiken. We waarderen je deelname en zien dit als een kans om de positieve effecten van onze behandelingen te delen met een breder publiek.
 • Naleving van regelgeving: We leven in een tijd waarin regelgeving snel kan veranderen, zoals tijdens pandemieën. Bij Core Release volgen we de overheidsrichtlijnen op de voet. We begrijpen dat er verschillende meningen zijn, maar als praktijk houden we ons aan de geldende regels. We verwachten van onze cliënten dat ze deze benadering respecteren, voor ieders veiligheid en welzijn.
 • Persoonlijke bezittingen: We zorgen voor een veilige omgeving, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor persoonlijke bezittingen. We raden je aan om waardevolle spullen thuis te laten of goed bij je te houden tijdens je bezoek.
 • Gedragsnormen: Een respectvolle en aangename sfeer is wat we nastreven. We verwachten dat iedereen, zowel cliënten als personeel, respect toont voor elkaar, de praktijkruimte netjes houdt en bijdraagt aan een kalme en vredige sfeer.

Dank je wel: Door een afspraak te maken bij Core Release, bevestig je dat je onze voorwaarden hebt gelezen en begrepen. We zijn vereerd om deel uit te maken van jouw reis naar welzijn en gezondheid.

Algemene Voorwaarden voor Core Release Academy

Onderwijs en Training volgens NTRO Standaarden. Voor alle workshops, cursussen en opleidingen aangeboden door de Core Release Academy, hanteren we de algemene voorwaarden van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NTRO).

Door in te schrijven voor een van onze programma’s bij de Core Release Academy, stem je in met deze voorwaarden.

Loading...