Disclaimer

Welkom bij Core Release! Als je onze website corerelease.nl verkent, willen we enkele belangrijke punten met je delen, voor jouw comfort en duidelijkheid:

  1. Inzichten, geen advies: Onze website biedt rijke inzichten in fasciatherapie en welzijn. Deze zijn bedoeld voor algemene informatieve doeleinden en vervangen niet het professionele medische advies.
  2. Jouw gegevens, onze zorg: We hanteren strikte naleving van de AVG/GDPR regelgeving. Jouw persoonlijke gegevens worden veilig opgeslagen en enkel gebruikt voor de doelen waarvoor ze verzameld zijn.
  3. Online afspraken en nieuwsbrief: Wanneer je een afspraak maakt via onze online agenda, gebruiken we de door jou opgegeven contactgegevens ook om je onze nieuwsbrief en relevante updates te sturen. We zien dit als een kans om je op de hoogte te houden van nieuwtjes en aanbiedingen van Core Release. Mocht je geen interesse hebben in deze updates, dan kun je je op elk moment eenvoudig afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief.
  4. Ontdekken en verbinden: Externe links op onze site verbinden je met aanvullende bronnen. Hoewel we deze zorgvuldig selecteren, ligt de verantwoordelijkheid voor de inhoud bij de externe partijen.
  5. Onze producten, jouw keuze: Wij bieden diverse producten en diensten aan. Deze zijn er om jouw reis naar beter welzijn te ondersteunen, in lijn met onze hoge professionele standaarden.
  6. Respect voor content: De inhoud van onze website is auteursrechtelijk beschermd. Persoonlijk, niet-commercieel gebruik is prima, maar voor ander gebruik vragen we je om onze voorafgaande toestemming.

Dank voor je interesse en vertrouwen in Core Release. We hopen dat onze website je inspireert en ondersteunt op je pad naar gezondheid en welzijn.

Loading...