Selecteer een pagina

Fysiotherapie Haarlem

Snel en blijvend herstel van jouw pijnklachten.

Afspraak maken

Fysiotherapie Haarlem

Snel en blijvend herstel van jouw pijnklachten.
Afspraak maken
U

Oorzaak

In 1 sessie een duidelijke diagnose

Z

Effectief

Direct 50-80% minder pijn voelbaar

Bereikbaar

Uitstekend bereikbaar met auto en OV

Op zoek naar fysiotherapie Haarlem?

Heb je last van pijnklachten en ben je op zoek naar fysiotherapie Haarlem of omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn gespecialiseerd in (complexe) pijnklachten, waarbij we streven naar een blijvend herstel. Door middel van een bewezen effectieve behandelmethode kunnen we je helpen met het verminderen of zelfs verdwijnen van allerhande lichamelijke pijnklachten, zoals spierklachten, rugklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en andere (chronische) klachten aan het lichaam.

Effectief alternatief voor Fysiotherapie Haarlem

In onze praktijk werken we evidence based. Dit houdt in dat de behoeften en wensen van onze patiënten centraal staan. Jij bent de immers de kenner van jouw lichaam en kan duiden waar de klachten zich in het lichaam bevinden en wanneer deze klachten optreden.

Pijn kan nooit worden gezien als iets wat op zichzelf staat. Pijn komt altijd ergens vandaan en kan ook zijn uitwerking hebben op andere lagen van het lichaam. In de meeste gevallen zijn er in het geval van pijn meerdere delen van het lichaam betrokken. Naast het daadwerkelijke pijngebied kijken we daarom ook naar andere lichaamsgebieden, zoals de wervelkolom, fascia, lichaamsweefsels, het zenuwstelsel en aangrenzende spiergroepen. Een groot voordeel van deze benaderingswijze is dat je niet voor ieder onderdeel een aparte behandeling hoeft te ondergaan.

We hebben onze evidence based behandelmethode uitgebreid getest en al vele mensen van hun pijnklachten af kunnen helpen. Door middel van de juiste begeleiding en verschillende oefeningen en technieken – vanuit verschillende disciplines – werken we aan het herstel en de revalidatie van jouw lichamelijke klachten. Jouw wensen, behoeften en verwachtingen koppelen we aan onze kennis en observaties; we stellen een plan op om zo spoedig mogelijk herstel te bewerkstelligen.

We kijken niet alleen naar het daadwerkelijke pijngebied. Pijnklachten staan namelijk vrijwel nooit op zichzelf; ze komen ergens vandaan en hebben ook invloed op andere lagen van het lichaam. Zo kijken we anders dan bij Fysiotherapie Haarlem tijdens de behandeling ook naar nabijgelegen en/of aangrenzende lichaamsgebieden. Dit kan cruciaal zijn om de (chronische) pijn te verlichten of te doen verdwijnen.

Goed alternatief voor fysiotherapie Haarlem

Gedurende een intakegesprek en een lichamelijk onderzoek – de zogenaamde diagnostiek -bekijken we waar de pijnklachten zich bevinden en waar deze vandaan (kunnen) komen. Jouw verhaal staat hierbij centraal; jij bent namelijk dé kenner van jouw eigen lichaam.

Vervolgens stellen we – in samenwerking met jou – een behandelplan in fases op. In de meeste gevallen kan de behandeling direct worden ingepland. De behandeling omvat verschillende technieken en (preventieve) lichaamsoefeningen vanuit de manuele therapie, fysiotherapie, osteopathie, myofasciale therapie, chiropractie en fasciatherapie. De combinatie van deze verschillende disciplines zorgt voor een snel, duurzaam en effectief resultaat. De doelstelling hierbij is om jou pijnvrij te krijgen.

De meeste van onze patiënten ervaren 50-80% verbetering tijdens de eerste sessie. Gemiddeld zijn er 5 sessies nodig voor een blijvend resultaat.

Wil jij effectief van je klachten of blessure af? Neem contact met ons op voor meer informatie of het inplannen van een afspraak voor dit goede alternatief voor Fysiotherapie Haarlem.

Schouderklachten

Knieklachten

Meer over mij

Mijn naam is Robin Bhaggan, geboren en getogen in het Noorden van Nederland, waarna ik als prof volleybal coach heb gewoond en gewerkt in Amerika, Denemarken en Zwitserland.

Door eigen ernstig blessureleed als speler, ervaarde ik al hoe weinig effect behandelingen hadden op mijn pijnklachten. Maar tijdens mijn tijd als prof coach verbaasde mij al helemaal hoe weinig resultaten mijn sporters boekten bij reguliere behandelingen. Zelfs een eenvoudige pijnklacht had bij de beste therapeuten een lange tijd nodig voor er resultaten werden geboekt. Ik vond dat dit anders moest.

Ervaringen van cliënten

SuzeSuze
13:00 02 Mar 21
Ik raad iedereen met klachten aan om naar deze praktijk te gaan.Robin is authentiek en kundig in wat hij doet.Mijn vriend en ik hadden beiden al jaren erg veel last van onze onder rug.Ik kan nu zeggen dat dit verleden tijd is. Robin gaat erg secuur te werk en onderzoekt alle mogelijke oorzaken van de pijn. Hij bekijkt het hele lichaam.Wij zijn beiden goed geholpen door de verschillende technieken die zijn toegepast. Momenteel lopen wij op steunzolen die aangemeten en geleverd zijn door Robin.Een absolute aanrader!
Floor HansenFloor Hansen
12:47 02 Mar 21
Na alles al geprobeerd te hebben, heeft uiteindelijk Robin me écht weten te helpen. Na de hernia operatie kwamen alle rugklachten terug, waarschijnlijk dus door verkeerd gebruik van mijn lichaam en spiergroepen. Door dit aan te pakken, en echt een grondige aanpak van meerdere kanten bekeken en meerdere therapieën die Robin toepast in een behandelmethode, is dit volledig hersteld. Na 1 behandeling al waanzinnig resultaat en na de 2e behandeling was alle pijn weg. Echt een aanrader!!
Simone van den BergSimone van den Berg
21:21 01 Mar 21
Robin heeft een hele eigenzinnige kijk op hoe het lichaam optimaal functioneert en wat je kunt doen je lichaam zelf in flow te brengen en houden. Hij begeleidt je met heel veel passie en expertise in het fitter maken van je lichaam. Daarvoor heeft hij een arsenaal aan methodieken aangeleerd en ontwikkeld en gaat net zo lang door tot het gewenste effect bereikt is. Verder is het ook een heel fijn en enthousiast mens. Mijn advies: ga zeker een keer bij hem langs als je last hebt van je schouders, nek, rug of knieën. Met één sessie kan hij echt al een heel verschil voor je maken, hoe gaaf is dat!
Esmee van MamerenEsmee van Mameren
19:12 01 Mar 21
Ontzettend veel pijn gehad in mijn rug en knieën, jaren lang verschillende fysio geprobeerd en niks wat langdurig hielp totdat ik behandeld ben door Robin. Na de eerste sessie had ik al veel minder pijn en bij elke sessie werd dit beter. Nu (bijna een jaar later) weinig tot geen pijn meer en voor het beetje wat terug is gekomen maak ik weer een nieuwe afspraak voor als we weer iets meer mogen (door corona).Ook heb ik zooltjes voor de knie en rugklachten en het verschil of ik ze een dag wel en een dag niet draag is echt gigantisch groot! Ik kan/wil geen dag meer zonder.
Anka UittenbogertAnka Uittenbogert
23:14 28 Feb 21
Dankzij jouw onderzoek op welk manier ik loop, begrijp ik beter wat het oorzaak is van mijn jarenlang heuppijn. Dankzij jouw werk ‘accupunter’ en de voetzolen helpt het mijn linkerheup lichter te voelen. Ik vind het fijn, wanneer je mij coaching geeft hoe ik rug/heupspieren stevig kan maken. Het brengt mij de goede kant op om gebalanceerd loophouding te gebruiken. Dankzij jou ben ik bewuster hoe mijn fysiek lichaam zich beweegt. Het gaat om Balans. Dankbaar 🙏💗
js_loader