Selecteer een pagina

Mijn verhaal

Mijn naam is Robin Bhaggan, geboren en getogen in het Noorden van Nederland; waarna ik als prof volleybal coach heb gewoond en gewerkt in Amerika, Denemarken en Zwitserland.

Door eigen ernstig blessureleed als speler, ervaarde ik al hoe weinig effect behandelingen hadden op mijn pijnklachten. Maar tijdens mijn tijd als prof coach verbaasde mij al helemaal hoe weinig resultaten mijn sporters boekten bij reguliere behandelingen. Zelfs eenvoudige pijnklachten duurde bij de beste therapeuten te lang voor er resultaten geboekt werden. Ik vond dat dit anders moest.

Met mijn grote bagage aan kennis over het lichaam en beweging ben ik mij gaan omscholen naar behandelaar. Ik ontdekte dat de fascia nog relatief onbekend is, maar een enorm grote rol speelt bij pijnklachten. Daarom heb ik ontzettend veel scholingen gevolgd, gericht op het manueel behandelen van de fascia om spieren (myofascia), fascia om botten en gewrichten (artrofascia) en fascia om organen (buik orgaan fascia). Daarnaast heb ik mijn certificering in dry-needling, elektrotherapie en gewrichtscorrecties.

Mijn werk als fasciatherapeut doe ik vanuit mijn hart. Als iemand pijnvrij mijn praktijk uit wandelt, ben ik het gelukkigste mens ter wereld. Ik ben regelmatig in de media te zien en te horen als het gaat over effectief herstel van pijnklachten. Op die manier hoop ik nóg meer mensen te kunnen inspireren en helpen in hun weg naar herstel.

Robin Bhaggan.

Mijn CV

 • CIOS Sportopleiding
 • Orthopedische revalidatie
 • Osteopathic Manual Therapy i.o.
 • Viscerale manipulaties
 • Therapeutisch tapen
 • Advanced littekentherapie
 • Advanced handklachten
 • Advanced scoliose therapie
 • Revalidatie na COVID-19
 • Coach Orthomoleculaire Voeding
 • Personal Trainer Flexibility
 • HVLA bone setting
 • Maxillofascial therapy
 • Dry-needling therapie
 • Emmett Techniek 1 t/m 4
 • Electrotherapie RSQ1
 • Snijzaal Anatomie Erasmus Rotterdam
 • Fascia Science – Myofasciale krachttransmissie

Ervaringen van cliënten

SuzeSuze
13:00 02 Mar 21
Ik raad iedereen met klachten aan om naar deze praktijk te gaan.Robin is authentiek en kundig in wat hij doet.Mijn vriend en ik hadden beiden al jaren erg veel last van onze onder rug.Ik kan nu zeggen dat dit verleden tijd is. Robin gaat erg secuur te werk en onderzoekt alle mogelijke oorzaken van de pijn. Hij bekijkt het hele lichaam.Wij zijn beiden goed geholpen door de verschillende technieken die zijn toegepast. Momenteel lopen wij op steunzolen die aangemeten en geleverd zijn door Robin.Een absolute aanrader!
Floor HansenFloor Hansen
12:47 02 Mar 21
Na alles al geprobeerd te hebben, heeft uiteindelijk Robin me écht weten te helpen. Na de hernia operatie kwamen alle rugklachten terug, waarschijnlijk dus door verkeerd gebruik van mijn lichaam en spiergroepen. Door dit aan te pakken, en echt een grondige aanpak van meerdere kanten bekeken en meerdere therapieën die Robin toepast in een behandelmethode, is dit volledig hersteld. Na 1 behandeling al waanzinnig resultaat en na de 2e behandeling was alle pijn weg. Echt een aanrader!!
Simone van den BergSimone van den Berg
21:21 01 Mar 21
Robin heeft een hele eigenzinnige kijk op hoe het lichaam optimaal functioneert en wat je kunt doen je lichaam zelf in flow te brengen en houden. Hij begeleidt je met heel veel passie en expertise in het fitter maken van je lichaam. Daarvoor heeft hij een arsenaal aan methodieken aangeleerd en ontwikkeld en gaat net zo lang door tot het gewenste effect bereikt is. Verder is het ook een heel fijn en enthousiast mens. Mijn advies: ga zeker een keer bij hem langs als je last hebt van je schouders, nek, rug of knieën. Met één sessie kan hij echt al een heel verschil voor je maken, hoe gaaf is dat!
Esmee van MamerenEsmee van Mameren
19:12 01 Mar 21
Ontzettend veel pijn gehad in mijn rug en knieën, jaren lang verschillende fysio geprobeerd en niks wat langdurig hielp totdat ik behandeld ben door Robin. Na de eerste sessie had ik al veel minder pijn en bij elke sessie werd dit beter. Nu (bijna een jaar later) weinig tot geen pijn meer en voor het beetje wat terug is gekomen maak ik weer een nieuwe afspraak voor als we weer iets meer mogen (door corona).Ook heb ik zooltjes voor de knie en rugklachten en het verschil of ik ze een dag wel en een dag niet draag is echt gigantisch groot! Ik kan/wil geen dag meer zonder.
Anka UittenbogertAnka Uittenbogert
23:14 28 Feb 21
Dankzij jouw onderzoek op welk manier ik loop, begrijp ik beter wat het oorzaak is van mijn jarenlang heuppijn. Dankzij jouw werk ‘accupunter’ en de voetzolen helpt het mijn linkerheup lichter te voelen. Ik vind het fijn, wanneer je mij coaching geeft hoe ik rug/heupspieren stevig kan maken. Het brengt mij de goede kant op om gebalanceerd loophouding te gebruiken. Dankzij jou ben ik bewuster hoe mijn fysiek lichaam zich beweegt. Het gaat om Balans. Dankbaar 🙏💗
js_loader

Maak hier online je afspraak 

Het boek

Hoe gezond je ook eet, leeft en beweegt: als je buiten je natuurlijke patroon beweegt, krijg je bijna altijd last van rugpijn. Daarom heb ik een boek geschreven voor mensen met rugpijn die daar vanaf willen. Door dit boek leer je je lichaam kennen zoals je nog nooit hebt gedaan – zelfs als je al van alles hebt geprobeerd. De Bhaggan Methode, die in dit boek voor het eerst wereldkundig wordt gemaakt, is een geheel nieuwe kijk op het lichaam.