Selecteer een pagina

Fysiotherapie Zaandam

Snel en blijvend herstel van jouw pijnklachten.

Afspraak maken

Fysiotherapie Zaandam

Snel en blijvend herstel van jouw pijnklachten.
Afspraak maken
U

Oorzaak

In de eerste sessie een duidelijke diagnose

Z

Effectief

Vanaf de eerste sessie tot 80% minder pijn

Bereikbaar

Snel en eenvoudig bereikbaar met auto en het OV

Geen blijvend resultaat met fysiotherapie Zaandam?

Al verschillende soorten therapieën, zoals fysiotherapie Zaandam, geprobeerd maar steeds geen blijvend resultaat behaalt? Pijnklachten kunnen je leven ontzettend beïnvloeden. 

Verbeter je levenskwaliteit vanaf de eerste behandeling met de blijvende oplossing van fasciatherapie.

Tijd voor een effectieve behandeling van de oorzaak.

Bij fasciatherapie worden je spieren, organen en gewrichten allemaal behandeld. Deze totale aanpak zorgt voor een sneller én blijvend resultaat. De meeste mensen ervaren tot 80% minder pijn tijdens de eerste sessie. 

Dit komt doordat er gebruik gemaakt van effectieve behandeltechnieken op maat van jouw lichaam, welke de oorzaak van jouw specifieke probleem aanpakken. Zelfs mensen met langdurige chronische pijnklachten kunnen worden geholpen. We streven naar korte behandeltrajecten met een blijvend resultaat.

De voordelen van de fasciatherapie van Core Release

Fasciatherapie kijkt naar het gehele lichaam

De behandeling heeft snel blijvende resultaten

De oorzaak van de pijnklacht wordt in de kern aangepakt

Blijvende merkbare resultaten en dat al vanaf de eerste behandeling

Tot 80% minder pijn na de eerste behandeling

Wat Robin anders maakt dan een fysiotherapeut Zaandam?

Robin Bhaggan is de oprichter van Core Release. Robin heeft zelf jarenlang pijnklachten gehad door sportblessures. Zelf heeft hij ook meerdere behandelingen geprobeerd voordat hij van zijn pijn afgeholpen werd.

Zijn eigen ervaringen met hoe weinig effect fysiotherapie heeft bij sommige mensen was dan ook zijn motivatie om mensen blijvend van hun pijn af te helpen.

In tegenstelling tot een fysiotherapeut Zaandam werkt Robin met een totaal behandeling van organen, botten en spieren op maat van jouw lichaam. Hij onderzoekt wat de oorzaak van jouw klachten is en pakt deze vanaf de eerste sessie aan. Op deze manier wordt de pijn direct verlicht én voorkomen in de toekomst.

Robin Bhaggan is de oprichter van Core Release. Robin heeft zelf jarenlang pijnklachten gehad door sportblessures. Zelf heeft hij ook meerdere behandelingen geprobeerd voordat hij van zijn pijn afgeholpen werd.

Zijn eigen ervaringen met hoe weinig effect fysiotherapie heeft bij sommige mensen was dan ook zijn motivatie om mensen blijvend van hun pijn af te helpen.

In tegenstelling tot een fysiotherapeut Zaandam werkt Robin met een totaal behandeling van organen, botten en spieren op maat van jouw lichaam. Hij onderzoekt wat de oorzaak van jouw klachten is en pakt deze vanaf de eerste sessie aan. Op deze manier wordt de pijn direct verlicht én voorkomen in de toekomst.

Core Release: het beste alternatief voor fysiotherapie praktijk Zaandam

Heeft de (dure) fysiotherapie die je volgt amper of zelfs geen effect op je pijnklachten? Wil je een effectieve behandeling voor jouw pijnklachten? Ben je enthousiast geworden over Core Release? Maak dan een afspraak als alternatief voor fysiotherapie praktijk Zaandam. Je kan alle relevante informatie over Robin, de behandelingen en de tarieven op de website van Core Release terugvinden. 

Wil je direct een afspraak maken? Via de online agenda op deze website kan je een afspraak inplannen op een moment wat jou goed uitkomt. 

Robin verwelkomt je graag op zijn praktijk in Heiloo of Zevenhuizen. Je kan zelf kiezen waar je het liefste de behandeling volgt. Heb je nog vragen voordat je een afspraak wilt maken, neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Schouderklachten

Knieklachten

Meer over mij en Core Release

Ik ben Robin Bhaggan. Ik ben geboren en getogen in het Noorden van Nederland. Ik heb als professionele volleybal coach gewoond en gewerkt in de VS, Denemarken en Zwitserland.

Als speler ondervond ik ernstig blessureleed. Ondanks talloze behandelingen en therapeuten, ervaarde ik hoe weinig effect traditionele behandelingen hadden op mijn pijnklachten. 

Ook tijdens mijn tijd als professionele coach verbaasde het mij al helemaal hoe weinig resultaten mijn sporters boekten bij reguliere behandelingen. Een groot deel van mijn atleten bleef met chronische pijnklachten kampen. Niet alleen hun sport leed eronder maar eveneens hun levenskwaliteit.

Zelfs een eenvoudige pijnklacht had bij de beste therapeuten een lange tijd nodig voor er resultaten werden geboekt. Ik heb dus persoonlijke ervaring wat voor een impact (blijvende) pijnklachten kunnen hebben op het dagelijkse leven. 

Ik vond dat dit anders moest kunnen en zo werd Core Release geboren. 

Ervaringen van cliënten

SuzeSuze
13:00 02 Mar 21
Ik raad iedereen met klachten aan om naar deze praktijk te gaan.Robin is authentiek en kundig in wat hij doet.Mijn vriend en ik hadden beiden al jaren erg veel last van onze onder rug.Ik kan nu zeggen dat dit verleden tijd is. Robin gaat erg secuur te werk en onderzoekt alle mogelijke oorzaken van de pijn. Hij bekijkt het hele lichaam.Wij zijn beiden goed geholpen door de verschillende technieken die zijn toegepast. Momenteel lopen wij op steunzolen die aangemeten en geleverd zijn door Robin.Een absolute aanrader!
Floor HansenFloor Hansen
12:47 02 Mar 21
Na alles al geprobeerd te hebben, heeft uiteindelijk Robin me écht weten te helpen. Na de hernia operatie kwamen alle rugklachten terug, waarschijnlijk dus door verkeerd gebruik van mijn lichaam en spiergroepen. Door dit aan te pakken, en echt een grondige aanpak van meerdere kanten bekeken en meerdere therapieën die Robin toepast in een behandelmethode, is dit volledig hersteld. Na 1 behandeling al waanzinnig resultaat en na de 2e behandeling was alle pijn weg. Echt een aanrader!!
Simone van den BergSimone van den Berg
21:21 01 Mar 21
Robin heeft een hele eigenzinnige kijk op hoe het lichaam optimaal functioneert en wat je kunt doen je lichaam zelf in flow te brengen en houden. Hij begeleidt je met heel veel passie en expertise in het fitter maken van je lichaam. Daarvoor heeft hij een arsenaal aan methodieken aangeleerd en ontwikkeld en gaat net zo lang door tot het gewenste effect bereikt is. Verder is het ook een heel fijn en enthousiast mens. Mijn advies: ga zeker een keer bij hem langs als je last hebt van je schouders, nek, rug of knieën. Met één sessie kan hij echt al een heel verschil voor je maken, hoe gaaf is dat!
Esmee van MamerenEsmee van Mameren
19:12 01 Mar 21
Ontzettend veel pijn gehad in mijn rug en knieën, jaren lang verschillende fysio geprobeerd en niks wat langdurig hielp totdat ik behandeld ben door Robin. Na de eerste sessie had ik al veel minder pijn en bij elke sessie werd dit beter. Nu (bijna een jaar later) weinig tot geen pijn meer en voor het beetje wat terug is gekomen maak ik weer een nieuwe afspraak voor als we weer iets meer mogen (door corona).Ook heb ik zooltjes voor de knie en rugklachten en het verschil of ik ze een dag wel en een dag niet draag is echt gigantisch groot! Ik kan/wil geen dag meer zonder.
Anka UittenbogertAnka Uittenbogert
23:14 28 Feb 21
Dankzij jouw onderzoek op welk manier ik loop, begrijp ik beter wat het oorzaak is van mijn jarenlang heuppijn. Dankzij jouw werk ‘accupunter’ en de voetzolen helpt het mijn linkerheup lichter te voelen. Ik vind het fijn, wanneer je mij coaching geeft hoe ik rug/heupspieren stevig kan maken. Het brengt mij de goede kant op om gebalanceerd loophouding te gebruiken. Dankzij jou ben ik bewuster hoe mijn fysiek lichaam zich beweegt. Het gaat om Balans. Dankbaar 🙏💗
js_loader