Selecteer een pagina

Fysiotherapie Zaandam

Snel en blijvend herstel van jouw pijnklachten.

Afspraak maken

Fysiotherapie Zaandam

Snel en blijvend herstel van jouw pijnklachten.
Afspraak maken
U

Oorzaak

In de eerste sessie een duidelijke diagnose

Z

Effectief

Vanaf de eerste sessie tot 80% minder pijn

Bereikbaar

Snel en eenvoudig bereikbaar met auto en het OV

Geen blijvend resultaat met fysiotherapie Zaandam?

Al verschillende soorten therapieën, zoals fysiotherapie Zaandam, geprobeerd maar steeds geen blijvend resultaat behaalt? Pijnklachten kunnen je leven ontzettend beïnvloeden. 

Verbeter je levenskwaliteit vanaf de eerste behandeling met de blijvende oplossing van fasciatherapie.

Tijd voor een effectieve behandeling van de oorzaak.

Bij fasciatherapie worden je spieren, organen en gewrichten allemaal behandeld. Deze totale aanpak zorgt voor een sneller én blijvend resultaat. De meeste mensen ervaren tot 80% minder pijn tijdens de eerste sessie. 

Dit komt doordat er gebruik gemaakt van effectieve behandeltechnieken op maat van jouw lichaam, welke de oorzaak van jouw specifieke probleem aanpakken. Zelfs mensen met langdurige chronische pijnklachten kunnen worden geholpen. We streven naar korte behandeltrajecten met een blijvend resultaat.

De voordelen van de fasciatherapie van Core Release

Fasciatherapie kijkt naar het gehele lichaam

De behandeling heeft snel blijvende resultaten

De oorzaak van de pijnklacht wordt in de kern aangepakt

Blijvende merkbare resultaten en dat al vanaf de eerste behandeling

Tot 80% minder pijn na de eerste behandeling

Wat Robin anders maakt dan een fysiotherapeut Zaandam?

Robin Bhaggan is de oprichter van Core Release. Robin heeft zelf jarenlang pijnklachten gehad door sportblessures. Zelf heeft hij ook meerdere behandelingen geprobeerd voordat hij van zijn pijn afgeholpen werd.

Zijn eigen ervaringen met hoe weinig effect fysiotherapie heeft bij sommige mensen was dan ook zijn motivatie om mensen blijvend van hun pijn af te helpen.

In tegenstelling tot een fysiotherapeut Zaandam werkt Robin met een totaal behandeling van organen, botten en spieren op maat van jouw lichaam. Hij onderzoekt wat de oorzaak van jouw klachten is en pakt deze vanaf de eerste sessie aan. Op deze manier wordt de pijn direct verlicht én voorkomen in de toekomst.

Robin Bhaggan is de oprichter van Core Release. Robin heeft zelf jarenlang pijnklachten gehad door sportblessures. Zelf heeft hij ook meerdere behandelingen geprobeerd voordat hij van zijn pijn afgeholpen werd.

Zijn eigen ervaringen met hoe weinig effect fysiotherapie heeft bij sommige mensen was dan ook zijn motivatie om mensen blijvend van hun pijn af te helpen.

In tegenstelling tot een fysiotherapeut Zaandam werkt Robin met een totaal behandeling van organen, botten en spieren op maat van jouw lichaam. Hij onderzoekt wat de oorzaak van jouw klachten is en pakt deze vanaf de eerste sessie aan. Op deze manier wordt de pijn direct verlicht én voorkomen in de toekomst.

Core Release: het beste alternatief voor fysiotherapie praktijk Zaandam

Heeft de (dure) fysiotherapie die je volgt amper of zelfs geen effect op je pijnklachten? Wil je een effectieve behandeling voor jouw pijnklachten? Ben je enthousiast geworden over Core Release? Maak dan een afspraak als alternatief voor fysiotherapie praktijk Zaandam. Je kan alle relevante informatie over Robin, de behandelingen en de tarieven op de website van Core Release terugvinden. 

Wil je direct een afspraak maken? Via de online agenda op deze website kan je een afspraak inplannen op een moment wat jou goed uitkomt. 

Robin verwelkomt je graag op zijn praktijk in Heiloo of Zevenhuizen. Je kan zelf kiezen waar je het liefste de behandeling volgt. Heb je nog vragen voordat je een afspraak wilt maken, neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Schouderklachten

Knieklachten

Meer over mij en Core Release

Ik ben Robin Bhaggan. Ik ben geboren en getogen in het Noorden van Nederland. Ik heb als professionele volleybal coach gewoond en gewerkt in de VS, Denemarken en Zwitserland.

Als speler ondervond ik ernstig blessureleed. Ondanks talloze behandelingen en therapeuten, ervaarde ik hoe weinig effect traditionele behandelingen hadden op mijn pijnklachten. 

Ook tijdens mijn tijd als professionele coach verbaasde het mij al helemaal hoe weinig resultaten mijn sporters boekten bij reguliere behandelingen. Een groot deel van mijn atleten bleef met chronische pijnklachten kampen. Niet alleen hun sport leed eronder maar eveneens hun levenskwaliteit.

Zelfs een eenvoudige pijnklacht had bij de beste therapeuten een lange tijd nodig voor er resultaten werden geboekt. Ik heb dus persoonlijke ervaring wat voor een impact (blijvende) pijnklachten kunnen hebben op het dagelijkse leven. 

Ik vond dat dit anders moest kunnen en zo werd Core Release geboren. 

Ervaringen van cliënten

Esther OudEsther Oud
09:43 08 Nov 22
Na twee consulten, waarbij ook dry needling is toegepast, weer mijn hoofd soepel naar links en rechts kunnen bewegen, zonder daarbij mijn lichaam mee te moeten bewegen vanwege de pijn. Robin stelt je meteen op je gemak en is heel vakkundig. Mocht ik weer klachten krijgen maak ik meteen weer een nieuwe afspraak.
JurneyJurney
11:57 16 Oct 22
Zo dankbaar voor de behandelingen en methode van Robin!! Door zijn behandelingen ben ik zoveel meer in mijn kracht gekomen. Ik had geen pijn, maar ik had ook geen kracht doordat ik mijn lichaam niet op een voor mij goede manier gebruikte. Ik bleek helemaal verkrampt te zijn. Na een aantal behandelingen bij Robin en kennis van zijn methode is dat enorm veranderd!Als zangeres lukt het mij zoveel beter en makkelijker om de juiste energie te kunnen geven vanuit mijn lichaam. Als vocal coach pas ik de methode van Robin ook toe en kan op die manier nog veel meer mensen blij maken. Als mijn stem af en toe even hapert wegens spanning ga ik bij Robin langs en op de terugweg kan ik mijn nootjes weer met gemak zingen! Absolute aanrader!!! Dankjewel Robin !
Ronald BijwaardRonald Bijwaard
09:36 13 Aug 22
Door toeval kwam ik bij Robin terecht voor een consult voor mijn onderrug, waar de stijfheid en de daarmee terugkerende rugpijn eens goed werd bekeken. Verbazingwekkend ging de pijn al weg na 1 behandeling. De diagnose was gelijk goed waaraan gewerkt moest worden. Nu de 2de behandeling ondergaan waar de soepelheid en de continuïteit van de gewrichten een boost krijgen.Ik ben blij dat ik deze stap per toeval heb gezet.
Bike TweetBike Tweet
10:21 26 Jul 22
Robin is een fijne man die echt oor voor je heeft. Je vertelt je klacht en hij kan meteen verwoorden waar het van kan komen. Hier heeft hij meteen een behandelingsplan voor. Na de eerste behandeling ervaarde ik al veel meer rust en minder pijn in mijn lijf. Op persoonlijk vlak kan hij je ook tools aanreiken waar je ook weer verder komt in het leven.Bedankt voor de ervaring
Barbara vd SteenBarbara vd Steen
07:11 24 Jul 22
Ik kwam bij Robin met pijn in mijn knie waar ik al een half jaar last van had. Na de eerste behandeling had ik veel minder pijn en na iedere keer was de pijn minder. Robin luistert naar je en legt uit wat hij doet en waarom. Hij behandeld niet alleen de plaats waar het pijn doet maar kijkt verder en zoekt naar de oorzaak en betrekt je hele lichaam bij de behandeling. Ik heb nu geen pijn meer en kan soepel bewegen en heb geen last meer van stijfheid en pijn
SuzeSuze
13:00 02 Mar 21
Ik raad iedereen met klachten aan om naar deze praktijk te gaan.Robin is authentiek en kundig in wat hij doet.Mijn vriend en ik hadden beiden al jaren erg veel last van onze onder rug.Ik kan nu zeggen dat dit verleden tijd is. Robin gaat erg secuur te werk en onderzoekt alle mogelijke oorzaken van de pijn. Hij bekijkt het hele lichaam.Wij zijn beiden goed geholpen door de verschillende technieken die zijn toegepast. Momenteel lopen wij op steunzolen die aangemeten en geleverd zijn door Robin.Een absolute aanrader!
Floor HansenFloor Hansen
12:47 02 Mar 21
Na alles al geprobeerd te hebben, heeft uiteindelijk Robin me écht weten te helpen. Na de hernia operatie kwamen alle rugklachten terug, waarschijnlijk dus door verkeerd gebruik van mijn lichaam en spiergroepen. Door dit aan te pakken, en echt een grondige aanpak van meerdere kanten bekeken en meerdere therapieën die Robin toepast in een behandelmethode, is dit volledig hersteld. Na 1 behandeling al waanzinnig resultaat en na de 2e behandeling was alle pijn weg. Echt een aanrader!!
Simone van den BergSimone van den Berg
21:21 01 Mar 21
Robin heeft een hele eigenzinnige kijk op hoe het lichaam optimaal functioneert en wat je kunt doen je lichaam zelf in flow te brengen en houden. Hij begeleidt je met heel veel passie en expertise in het fitter maken van je lichaam. Daarvoor heeft hij een arsenaal aan methodieken aangeleerd en ontwikkeld en gaat net zo lang door tot het gewenste effect bereikt is. Verder is het ook een heel fijn en enthousiast mens. Mijn advies: ga zeker een keer bij hem langs als je last hebt van je schouders, nek, rug of knieën. Met één sessie kan hij echt al een heel verschil voor je maken, hoe gaaf is dat!
Esmee van MamerenEsmee van Mameren
19:12 01 Mar 21
Ontzettend veel pijn gehad in mijn rug en knieën, jaren lang verschillende fysio geprobeerd en niks wat langdurig hielp totdat ik behandeld ben door Robin. Na de eerste sessie had ik al veel minder pijn en bij elke sessie werd dit beter. Nu (bijna een jaar later) weinig tot geen pijn meer en voor het beetje wat terug is gekomen maak ik weer een nieuwe afspraak voor als we weer iets meer mogen (door corona).Ook heb ik zooltjes voor de knie en rugklachten en het verschil of ik ze een dag wel en een dag niet draag is echt gigantisch groot! Ik kan/wil geen dag meer zonder.
Anka UittenbogertAnka Uittenbogert
23:14 28 Feb 21
Dankzij jouw onderzoek op welk manier ik loop, begrijp ik beter wat het oorzaak is van mijn jarenlang heuppijn. Dankzij jouw werk ‘accupunter’ en de voetzolen helpt het mijn linkerheup lichter te voelen. Ik vind het fijn, wanneer je mij coaching geeft hoe ik rug/heupspieren stevig kan maken. Het brengt mij de goede kant op om gebalanceerd loophouding te gebruiken. Dankzij jou ben ik bewuster hoe mijn fysiek lichaam zich beweegt. Het gaat om Balans. Dankbaar 🙏💗
Ellis HanemaaijerEllis Hanemaaijer
15:24 16 Jan 23
Last year I ended up at Robin's practice. After giving birth to my oldest who was already over 4! I had terrible back pain, waking up at night from the pain in my back and also almost continuous pain during the day. After 3 different physiotherapists, an osteopath and 2 other back therapists, I thought it was not possible for me to become pain free. Until I got to Robin. You immediately feel at ease because Robin is a very nice person. And he is so good at what he does, after a series of treatments I am finally pain free! Also for my son who had a lot of stomach ache I got the tip to use probiotics, great tip because I hardly ever hear him talk about stomach aches anymore.I am very happy and grateful for what Robin has done for me!
Bike TweetBike Tweet
12:00 10 Jan 23
Robin is a nice man who really listens to you. You tell your complaint and he can immediately articulate what it could come from. He immediately has a treatment plan for this. After the first treatment I experienced much more peace and less pain in my body. On a personal level, he can also provide you with tools to help you move forward in life.Thanks for the experience
Pita Van 't VeenPita Van 't Veen
14:11 17 Dec 22
When I left Robin's for the first time, I had the idea that I had been with him for an hour. His diagnosis was so different from all other practitioners and he immediately got to work, explained everything and let me leave with a body that could move better, smoother. My complaint was back pain, but the cause was adhesions in my intestines. His approach and method gave me confidence that I could really go through life pain-free again! After 4 sessions, and on his advice 4 days of juice fasting and 3 colonics, I felt able to continue without his treatments, with the help of a program in his book. Robin sees you!
JurneyJurney
11:57 16 Oct 22
So grateful for Robin's treatments and method!! His treatments have made me feel so much more empowered. I had no pain, but I also had no strength because I wasn't using my body in a way that was right for me. I turned out to be completely cramped. After a number of treatments with Robin and knowledge of his method, that has changed enormously!As a singer I succeed so much better and easier to give the right energy from my body. As a vocal coach I also apply Robin's method and can make many more people happy that way. If my voice occasionally falters due to tension, I visit Robin and on the way back I can easily sing my notes again! Absolutely recommended!!! Thank you Robin!
Barbara vd SteenBarbara vd Steen
07:11 24 Jul 22
I came to Robin with pain in my knee that had been bothering me for half a year. After the first treatment I had much less pain and after each time the pain was less. Robin listens to you and explains what he is doing and why. He not only treats the place where it hurts but looks further and looks for the cause and involves your whole body in the treatment. I now have no pain and can move smoothly and I no longer suffer from stiffness and pain
js_loader