Selecteer een pagina

Osteopathie bij knieklachten

De voordelen van een holistische behandeling

Afspraak maken

Osteopathie bij knieklachten

De voordelen van een holistische behandeling
Afspraak maken
U

Oorzaak

In 1 sessie een duidelijke diagnose

Z

Effectief

Direct 50-80% minder pijn voelbaar

Bereikbaar

Uitstekend bereikbaar met auto en OV

Op zoek naar osteopathie bij knieklachten?

Heb je last van knieklachten of kniepijn en wil je hier graag vanaf? Dan kan osteopathie bij knieklachten wellicht de oplossing zijn. Bij Core Release bieden we een unieke benadering van osteopathie die zich richt op het behandelen van orthopedische pijnklachten, zoals knieklachten. Hierbij kijken we naar het gehele lichaam en richten we ons op het herstellen van de balans in het lichaam.

Osteopathie is een alternatieve behandelingswijze die zich richt op het herstellen van de beweeglijkheid van het lichaam. Een osteopaat gebruikt verschillende technieken om het lichaam te manipuleren en zo de mobiliteit te verbeteren. Hierdoor kunnen verschillende soorten pijnklachten, waaronder knieklachten, worden verholpen.

Bij Core Release hebben we jarenlange ervaring in het behandelen van knieklachten. We maken hierbij gebruik van een unieke benadering, gebaseerd op het tensegrity model en gericht op het manipuleren van gewrichten in de positieve richting in plaats van de geblokkeerde richting. Dit zorgt voor een effectievere behandeling en snellere resultaten.

Behandeling van knieklachten

Bij Core Release beginnen we met een grondige analyse van de knieklachten. Hierbij kijken we naar het gehele lichaam en proberen we de oorzaak van de klachten te vinden. Vervolgens stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op de behoeften en wensen van de patiënt.

Onze behandeling bestaat uit verschillende technieken, zoals mobilisatie, manipulatie en dry needling. Door het gebruik van deze technieken kunnen we de mobiliteit van het gewricht verbeteren, de doorbloeding stimuleren en de spieren en pezen ontspannen. Hierdoor kan de knieklacht worden verholpen en kan de patiënt weer pijnvrij bewegen.

Bij Core Release beginnen we met een grondige analyse van de knieklachten. Hierbij kijken we naar het gehele lichaam en proberen we de oorzaak van de klachten te vinden. Vervolgens stellen we een behandelplan op dat volledig is afgestemd op de behoeften en wensen van de patiënt.

Onze behandeling bestaat uit verschillende technieken, zoals mobilisatie, manipulatie en dry needling. Door het gebruik van deze technieken kunnen we de mobiliteit van het gewricht verbeteren, de doorbloeding stimuleren en de spieren en pezen ontspannen. Hierdoor kan de knieklacht worden verholpen en kan de patiënt weer pijnvrij bewegen.

Voordelen van osteopathie bij knieklachten

Osteopathie bij knieklachten biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere behandelingswijzen. Ten eerste is osteopathie een natuurlijke behandeling die zich richt op het herstellen van het lichaam op een natuurlijke manier. Hierdoor zijn er geen bijwerkingen en kan de behandeling zonder risico worden uitgevoerd.

Ten tweede is osteopathie bij knieklachten gericht op het vinden van de oorzaak van de klacht. Hierdoor wordt de klacht niet alleen verholpen, maar wordt ook voorkomen dat de klacht terugkomt. Dit zorgt voor een duurzame oplossing.

Ten derde is osteopathie bij knieklachten een effectieve behandeling die snel resultaat oplevert. Hierdoor kan de patiënt snel weer pijnvrij bewegen en zijn dagelijkse activiteiten hervatten.

  Conclusie van osteopathie bij rugklachten

  Core Release is een praktijk die zich richt op het herstellen van pijnklachten door middel van een hands-on benadering. We onderscheiden ons van andere praktijken door onze unieke benadering van osteopathie, die gebaseerd is op het tensegrity model en gericht is op het manipuleren van gewrichten in de positieve richting in plaats van de geblokkeerde richting.

  Daarnaast richten wij ons sterk op de behoeften en wensen van onze patiënten. We creëren een omgeving die gericht is op het creëren van een vertrouwensrelatie met onze patiënten en bieden hen een persoonlijke aanpak en begeleiding. Dit zorgt voor een effectievere behandeling en betere resultaten.

  Bovendien zijn onze behandelingen gebaseerd op bewezen methoden en technieken en werken we volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen. Dit zorgt voor een veilige en effectieve behandeling.

  Kortom, als je last hebt van knieklachten en op zoek bent naar een effectieve en natuurlijke behandeling, dan is osteopathie bij Core Release een goede keuze. We bieden een unieke benadering van osteopathie die gericht is op het herstellen van het lichaam op een natuurlijke manier, zonder bijwerkingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

  Meer over mij

  Mijn naam is Robin Bhaggan, geboren en getogen in het Noorden van Nederland, waarna ik als prof volleybal coach heb gewoond en gewerkt in Amerika, Denemarken en Zwitserland.

  Door eigen ernstig blessureleed als speler, ervaarde ik al hoe weinig effect behandelingen hadden op mijn pijnklachten. Maar tijdens mijn tijd als prof coach verbaasde mij al helemaal hoe weinig resultaten mijn sporters boekten bij reguliere behandelingen. Zelfs een eenvoudige pijnklacht had bij de beste therapeuten een lange tijd nodig voor er resultaten werden geboekt. Ik vond dat dit anders moest.

  Ervaringen van cliënten

  Esther OudEsther Oud
  09:43 08 Nov 22
  Na twee consulten, waarbij ook dry needling is toegepast, weer mijn hoofd soepel naar links en rechts kunnen bewegen, zonder daarbij mijn lichaam mee te moeten bewegen vanwege de pijn. Robin stelt je meteen op je gemak en is heel vakkundig. Mocht ik weer klachten krijgen maak ik meteen weer een nieuwe afspraak.
  JurneyJurney
  11:57 16 Oct 22
  Zo dankbaar voor de behandelingen en methode van Robin!! Door zijn behandelingen ben ik zoveel meer in mijn kracht gekomen. Ik had geen pijn, maar ik had ook geen kracht doordat ik mijn lichaam niet op een voor mij goede manier gebruikte. Ik bleek helemaal verkrampt te zijn. Na een aantal behandelingen bij Robin en kennis van zijn methode is dat enorm veranderd!Als zangeres lukt het mij zoveel beter en makkelijker om de juiste energie te kunnen geven vanuit mijn lichaam. Als vocal coach pas ik de methode van Robin ook toe en kan op die manier nog veel meer mensen blij maken. Als mijn stem af en toe even hapert wegens spanning ga ik bij Robin langs en op de terugweg kan ik mijn nootjes weer met gemak zingen! Absolute aanrader!!! Dankjewel Robin !
  Ronald BijwaardRonald Bijwaard
  09:36 13 Aug 22
  Door toeval kwam ik bij Robin terecht voor een consult voor mijn onderrug, waar de stijfheid en de daarmee terugkerende rugpijn eens goed werd bekeken. Verbazingwekkend ging de pijn al weg na 1 behandeling. De diagnose was gelijk goed waaraan gewerkt moest worden. Nu de 2de behandeling ondergaan waar de soepelheid en de continuïteit van de gewrichten een boost krijgen.Ik ben blij dat ik deze stap per toeval heb gezet.
  Bike TweetBike Tweet
  10:21 26 Jul 22
  Robin is een fijne man die echt oor voor je heeft. Je vertelt je klacht en hij kan meteen verwoorden waar het van kan komen. Hier heeft hij meteen een behandelingsplan voor. Na de eerste behandeling ervaarde ik al veel meer rust en minder pijn in mijn lijf. Op persoonlijk vlak kan hij je ook tools aanreiken waar je ook weer verder komt in het leven.Bedankt voor de ervaring
  Barbara vd SteenBarbara vd Steen
  07:11 24 Jul 22
  Ik kwam bij Robin met pijn in mijn knie waar ik al een half jaar last van had. Na de eerste behandeling had ik veel minder pijn en na iedere keer was de pijn minder. Robin luistert naar je en legt uit wat hij doet en waarom. Hij behandeld niet alleen de plaats waar het pijn doet maar kijkt verder en zoekt naar de oorzaak en betrekt je hele lichaam bij de behandeling. Ik heb nu geen pijn meer en kan soepel bewegen en heb geen last meer van stijfheid en pijn
  SuzeSuze
  13:00 02 Mar 21
  Ik raad iedereen met klachten aan om naar deze praktijk te gaan.Robin is authentiek en kundig in wat hij doet.Mijn vriend en ik hadden beiden al jaren erg veel last van onze onder rug.Ik kan nu zeggen dat dit verleden tijd is. Robin gaat erg secuur te werk en onderzoekt alle mogelijke oorzaken van de pijn. Hij bekijkt het hele lichaam.Wij zijn beiden goed geholpen door de verschillende technieken die zijn toegepast. Momenteel lopen wij op steunzolen die aangemeten en geleverd zijn door Robin.Een absolute aanrader!
  Floor HansenFloor Hansen
  12:47 02 Mar 21
  Na alles al geprobeerd te hebben, heeft uiteindelijk Robin me écht weten te helpen. Na de hernia operatie kwamen alle rugklachten terug, waarschijnlijk dus door verkeerd gebruik van mijn lichaam en spiergroepen. Door dit aan te pakken, en echt een grondige aanpak van meerdere kanten bekeken en meerdere therapieën die Robin toepast in een behandelmethode, is dit volledig hersteld. Na 1 behandeling al waanzinnig resultaat en na de 2e behandeling was alle pijn weg. Echt een aanrader!!
  Simone van den BergSimone van den Berg
  21:21 01 Mar 21
  Robin heeft een hele eigenzinnige kijk op hoe het lichaam optimaal functioneert en wat je kunt doen je lichaam zelf in flow te brengen en houden. Hij begeleidt je met heel veel passie en expertise in het fitter maken van je lichaam. Daarvoor heeft hij een arsenaal aan methodieken aangeleerd en ontwikkeld en gaat net zo lang door tot het gewenste effect bereikt is. Verder is het ook een heel fijn en enthousiast mens. Mijn advies: ga zeker een keer bij hem langs als je last hebt van je schouders, nek, rug of knieën. Met één sessie kan hij echt al een heel verschil voor je maken, hoe gaaf is dat!
  Esmee van MamerenEsmee van Mameren
  19:12 01 Mar 21
  Ontzettend veel pijn gehad in mijn rug en knieën, jaren lang verschillende fysio geprobeerd en niks wat langdurig hielp totdat ik behandeld ben door Robin. Na de eerste sessie had ik al veel minder pijn en bij elke sessie werd dit beter. Nu (bijna een jaar later) weinig tot geen pijn meer en voor het beetje wat terug is gekomen maak ik weer een nieuwe afspraak voor als we weer iets meer mogen (door corona).Ook heb ik zooltjes voor de knie en rugklachten en het verschil of ik ze een dag wel en een dag niet draag is echt gigantisch groot! Ik kan/wil geen dag meer zonder.
  Anka UittenbogertAnka Uittenbogert
  23:14 28 Feb 21
  Dankzij jouw onderzoek op welk manier ik loop, begrijp ik beter wat het oorzaak is van mijn jarenlang heuppijn. Dankzij jouw werk ‘accupunter’ en de voetzolen helpt het mijn linkerheup lichter te voelen. Ik vind het fijn, wanneer je mij coaching geeft hoe ik rug/heupspieren stevig kan maken. Het brengt mij de goede kant op om gebalanceerd loophouding te gebruiken. Dankzij jou ben ik bewuster hoe mijn fysiek lichaam zich beweegt. Het gaat om Balans. Dankbaar 🙏💗
  Ellis HanemaaijerEllis Hanemaaijer
  15:24 16 Jan 23
  Last year I ended up at Robin's practice. After giving birth to my oldest who was already over 4! I had terrible back pain, waking up at night from the pain in my back and also almost continuous pain during the day. After 3 different physiotherapists, an osteopath and 2 other back therapists, I thought it was not possible for me to become pain free. Until I got to Robin. You immediately feel at ease because Robin is a very nice person. And he is so good at what he does, after a series of treatments I am finally pain free! Also for my son who had a lot of stomach ache I got the tip to use probiotics, great tip because I hardly ever hear him talk about stomach aches anymore.I am very happy and grateful for what Robin has done for me!
  Bike TweetBike Tweet
  12:00 10 Jan 23
  Robin is a nice man who really listens to you. You tell your complaint and he can immediately articulate what it could come from. He immediately has a treatment plan for this. After the first treatment I experienced much more peace and less pain in my body. On a personal level, he can also provide you with tools to help you move forward in life.Thanks for the experience
  Pita Van 't VeenPita Van 't Veen
  14:11 17 Dec 22
  When I left Robin's for the first time, I had the idea that I had been with him for an hour. His diagnosis was so different from all other practitioners and he immediately got to work, explained everything and let me leave with a body that could move better, smoother. My complaint was back pain, but the cause was adhesions in my intestines. His approach and method gave me confidence that I could really go through life pain-free again! After 4 sessions, and on his advice 4 days of juice fasting and 3 colonics, I felt able to continue without his treatments, with the help of a program in his book. Robin sees you!
  JurneyJurney
  11:57 16 Oct 22
  So grateful for Robin's treatments and method!! His treatments have made me feel so much more empowered. I had no pain, but I also had no strength because I wasn't using my body in a way that was right for me. I turned out to be completely cramped. After a number of treatments with Robin and knowledge of his method, that has changed enormously!As a singer I succeed so much better and easier to give the right energy from my body. As a vocal coach I also apply Robin's method and can make many more people happy that way. If my voice occasionally falters due to tension, I visit Robin and on the way back I can easily sing my notes again! Absolutely recommended!!! Thank you Robin!
  Barbara vd SteenBarbara vd Steen
  07:11 24 Jul 22
  I came to Robin with pain in my knee that had been bothering me for half a year. After the first treatment I had much less pain and after each time the pain was less. Robin listens to you and explains what he is doing and why. He not only treats the place where it hurts but looks further and looks for the cause and involves your whole body in the treatment. I now have no pain and can move smoothly and I no longer suffer from stiffness and pain
  js_loader