Selecteer een pagina

Osteopathie Heiloo

Snel en blijvend herstel van jouw pijnklachten.

Afspraak maken

Osteopathie Heiloo

Snel en blijvend herstel van jouw pijnklachten.
Afspraak maken
U

Oorzaak

In 1 sessie een duidelijke diagnose

Z

Effectief

Direct 50-80% minder pijn voelbaar

Bereikbaar

Uitstekend bereikbaar met auto en OV

Op zoek naar osteopathie Heiloo?

Op zoek naar een osteopathie Heiloo om jouw lichamelijke pijnklachten te verhelpen of te voorkomen? Maak kennis met onze evidence based behandelmethode.

Door middel van verschillende technieken en oefeningen – gebaseerd op de fundamenten van o.a. osteopathie, fysiotherapie en chiropractie – bieden we hulp en ondersteuning bij het bestrijden van diverse pijnklachten; van nekklachten tot schouderklachten en van pijnklachten aan de ledematen tot hoofdpijn, spierpijn en meer.

De meeste mensen ervaren tijdens de eerste sessie tot wel 80% afname van pijn en hebben zo’n 5 sessies nodig voor een blijvend resultaat.

Pijnklachten behandelen bij Osteopathie Heiloo

Bij onze praktijk als alternatief voor osteopathie Heiloo werken we volgens de evidence based methodiek. Dit houdt in dat het behandelingstraject gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en klinische expertise. Jouw behoeften staan centraal tijdens de behandeling van pijnklachten.

Wij zien het lichaam als één geheel, dat door de verschillende onderdelen continu met elkaar in verbinding staat. Pijnklachten staan vrijwel nooit op zichzelf; verschillende lagen van het lichaam zijn er bij betrokken. We werken daarom volgens een holistische benadering. Naast het daadwerkelijke pijngebied kijken we ook naar andere factoren die van invloed zijn op de ervaren pijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aangrenzende spiergroepen, fascia, delen van de wervelkolom en het zenuwstelsel. Een voordeel van deze benaderingswijze is dat je hierdoor niet voor iedere lichaamslaag een aparte behandeling hoeft te ondergaan.

Bij onze praktijk als alternatief voor osteopathie Heiloo werken we volgens de evidence based methodiek. Dit houdt in dat het behandelingstraject gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en klinische expertise. Jouw behoeften staan centraal tijdens de behandeling van pijnklachten.

Wij zien het lichaam als één geheel, dat door de verschillende onderdelen continu met elkaar in verbinding staat. Pijnklachten staan vrijwel nooit op zichzelf; verschillende lagen van het lichaam zijn er bij betrokken. We werken daarom volgens een holistische benadering. Naast het daadwerkelijke pijngebied kijken we ook naar andere factoren die van invloed zijn op de ervaren pijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aangrenzende spiergroepen, fascia, delen van de wervelkolom en het zenuwstelsel. Een voordeel van deze benaderingswijze is dat je hierdoor niet voor iedere lichaamslaag een aparte behandeling hoeft te ondergaan.

Osteopathie Heiloo bij Core Release

Voordat er wordt overgegaan op ons alternatief voor osteopathie Heiloo, gaan we eerst op zoek naar de herkomst van de pijnklachten. In een uitgebreid intakegesprek laten we je jouw fysieke klachten toelichten. Vragen die in dit gesprek aan de orde komen, zijn: Wanneer zijn de pijnklachten begonnen? Waar en wanneer ervaar je pijn? Ben je al onder behandeling van een osteopaat of andere expert geweest? 

Vervolgens proberen we tijdens een lichamelijk onderzoek jouw beweegpatroon en de pijnklachten te duiden. We kijken ook specifiek naar andere factoren die van invloed kunnen zijn op de ervaren pijn. Na het intakegesprek en het lichamelijk onderzoek stellen we een behandelplan op en plannen we een datum in voor de eerste behandeling.

De behandeling is gebaseerd op verschillende elementen, oefeningen en technieken vanuit de osteopathie, fysiotherapie, fascia therapie, triggerpoint therapie en chiropractie.

Voor een effectief en blijvend herstel zijn gemiddeld 5 behandelingen nodig, bij voorkeur 1 behandeling per week. 

Schouderklachten

Knieklachten

Meer over mij

Mijn naam is Robin Bhaggan, geboren en getogen in het Noorden van Nederland, waarna ik als prof volleybal coach heb gewoond en gewerkt in Amerika, Denemarken en Zwitserland.

Door eigen ernstig blessureleed als speler, ervaarde ik al hoe weinig effect behandelingen hadden op mijn pijnklachten. Maar tijdens mijn tijd als prof coach verbaasde mij al helemaal hoe weinig resultaten mijn sporters boekten bij reguliere behandelingen. Zelfs een eenvoudige pijnklacht had bij de beste therapeuten een lange tijd nodig voor er resultaten werden geboekt. Ik vond dat dit anders moest.

Ervaringen van cliënten

Esther OudEsther Oud
09:43 08 Nov 22
Na twee consulten, waarbij ook dry needling is toegepast, weer mijn hoofd soepel naar links en rechts kunnen bewegen, zonder daarbij mijn lichaam mee te moeten bewegen vanwege de pijn. Robin stelt je meteen op je gemak en is heel vakkundig. Mocht ik weer klachten krijgen maak ik meteen weer een nieuwe afspraak.
JurneyJurney
11:57 16 Oct 22
Zo dankbaar voor de behandelingen en methode van Robin!! Door zijn behandelingen ben ik zoveel meer in mijn kracht gekomen. Ik had geen pijn, maar ik had ook geen kracht doordat ik mijn lichaam niet op een voor mij goede manier gebruikte. Ik bleek helemaal verkrampt te zijn. Na een aantal behandelingen bij Robin en kennis van zijn methode is dat enorm veranderd!Als zangeres lukt het mij zoveel beter en makkelijker om de juiste energie te kunnen geven vanuit mijn lichaam. Als vocal coach pas ik de methode van Robin ook toe en kan op die manier nog veel meer mensen blij maken. Als mijn stem af en toe even hapert wegens spanning ga ik bij Robin langs en op de terugweg kan ik mijn nootjes weer met gemak zingen! Absolute aanrader!!! Dankjewel Robin !
Ronald BijwaardRonald Bijwaard
09:36 13 Aug 22
Door toeval kwam ik bij Robin terecht voor een consult voor mijn onderrug, waar de stijfheid en de daarmee terugkerende rugpijn eens goed werd bekeken. Verbazingwekkend ging de pijn al weg na 1 behandeling. De diagnose was gelijk goed waaraan gewerkt moest worden. Nu de 2de behandeling ondergaan waar de soepelheid en de continuïteit van de gewrichten een boost krijgen.Ik ben blij dat ik deze stap per toeval heb gezet.
Bike TweetBike Tweet
10:21 26 Jul 22
Robin is een fijne man die echt oor voor je heeft. Je vertelt je klacht en hij kan meteen verwoorden waar het van kan komen. Hier heeft hij meteen een behandelingsplan voor. Na de eerste behandeling ervaarde ik al veel meer rust en minder pijn in mijn lijf. Op persoonlijk vlak kan hij je ook tools aanreiken waar je ook weer verder komt in het leven.Bedankt voor de ervaring
Barbara vd SteenBarbara vd Steen
07:11 24 Jul 22
Ik kwam bij Robin met pijn in mijn knie waar ik al een half jaar last van had. Na de eerste behandeling had ik veel minder pijn en na iedere keer was de pijn minder. Robin luistert naar je en legt uit wat hij doet en waarom. Hij behandeld niet alleen de plaats waar het pijn doet maar kijkt verder en zoekt naar de oorzaak en betrekt je hele lichaam bij de behandeling. Ik heb nu geen pijn meer en kan soepel bewegen en heb geen last meer van stijfheid en pijn
SuzeSuze
13:00 02 Mar 21
Ik raad iedereen met klachten aan om naar deze praktijk te gaan.Robin is authentiek en kundig in wat hij doet.Mijn vriend en ik hadden beiden al jaren erg veel last van onze onder rug.Ik kan nu zeggen dat dit verleden tijd is. Robin gaat erg secuur te werk en onderzoekt alle mogelijke oorzaken van de pijn. Hij bekijkt het hele lichaam.Wij zijn beiden goed geholpen door de verschillende technieken die zijn toegepast. Momenteel lopen wij op steunzolen die aangemeten en geleverd zijn door Robin.Een absolute aanrader!
Floor HansenFloor Hansen
12:47 02 Mar 21
Na alles al geprobeerd te hebben, heeft uiteindelijk Robin me écht weten te helpen. Na de hernia operatie kwamen alle rugklachten terug, waarschijnlijk dus door verkeerd gebruik van mijn lichaam en spiergroepen. Door dit aan te pakken, en echt een grondige aanpak van meerdere kanten bekeken en meerdere therapieën die Robin toepast in een behandelmethode, is dit volledig hersteld. Na 1 behandeling al waanzinnig resultaat en na de 2e behandeling was alle pijn weg. Echt een aanrader!!
Simone van den BergSimone van den Berg
21:21 01 Mar 21
Robin heeft een hele eigenzinnige kijk op hoe het lichaam optimaal functioneert en wat je kunt doen je lichaam zelf in flow te brengen en houden. Hij begeleidt je met heel veel passie en expertise in het fitter maken van je lichaam. Daarvoor heeft hij een arsenaal aan methodieken aangeleerd en ontwikkeld en gaat net zo lang door tot het gewenste effect bereikt is. Verder is het ook een heel fijn en enthousiast mens. Mijn advies: ga zeker een keer bij hem langs als je last hebt van je schouders, nek, rug of knieën. Met één sessie kan hij echt al een heel verschil voor je maken, hoe gaaf is dat!
Esmee van MamerenEsmee van Mameren
19:12 01 Mar 21
Ontzettend veel pijn gehad in mijn rug en knieën, jaren lang verschillende fysio geprobeerd en niks wat langdurig hielp totdat ik behandeld ben door Robin. Na de eerste sessie had ik al veel minder pijn en bij elke sessie werd dit beter. Nu (bijna een jaar later) weinig tot geen pijn meer en voor het beetje wat terug is gekomen maak ik weer een nieuwe afspraak voor als we weer iets meer mogen (door corona).Ook heb ik zooltjes voor de knie en rugklachten en het verschil of ik ze een dag wel en een dag niet draag is echt gigantisch groot! Ik kan/wil geen dag meer zonder.
Anka UittenbogertAnka Uittenbogert
23:14 28 Feb 21
Dankzij jouw onderzoek op welk manier ik loop, begrijp ik beter wat het oorzaak is van mijn jarenlang heuppijn. Dankzij jouw werk ‘accupunter’ en de voetzolen helpt het mijn linkerheup lichter te voelen. Ik vind het fijn, wanneer je mij coaching geeft hoe ik rug/heupspieren stevig kan maken. Het brengt mij de goede kant op om gebalanceerd loophouding te gebruiken. Dankzij jou ben ik bewuster hoe mijn fysiek lichaam zich beweegt. Het gaat om Balans. Dankbaar 🙏💗
js_loader