Selecteer een pagina

Dry needling cursus level II

Leer in twee dagen 10 nieuwe technieken voor behandeling van pijnklachten. 

Dry needling cursus level II

Leer in twee dagen 10 nieuwe technieken voor behandeling van pijnklachten.

Verfijn je vaardigheden met de vervolgcursus

Na een succesvolle afronding van onze basiscursus dry needling, kan je door met het verdiepende vervolg. Deze cursus is voor therapeuten die hun dry needling technieken willen uitbreiden om nog meer veelvoorkomende pijnklachten te kunnen behandelen.

Wat gaan we doen?

Voor therapeuten die hun expertise in pijnverlichting willen vergroten en meer technieken willen leren biedt onze vervolgcursus dry needling de perfecte gelegenheid. 

Deze cursus bevat een balans van theorie en praktijk, gericht op technieken voor rug-, nek-, schouder- en kaakklachten. Dit stelt je in staat om een nog breder scala aan pijnklachten effectief te behandelen.

De praktische informatie

Toelatingseisen

De dry needling cursus vervolg is uitsluitend ontwikkeld voor behandelaars die de basiscursus (level I) bij ons al afgerond hebben. Heb je bij een andere aanbieder een dry-needling cursus gedaan en wil je meedoen aan deze verdieping? Stuur dan een e-mail naar info@corerelease.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Duur en tijden

De cursus bestaat uit twee dagen van 11:00-17:00.

Data
  • 15 en 16 januari 2025
Locatie

De cursus locatie: Kennemerstraatweg 464, Heiloo (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen).

Kosten

De investering van de tweedaagse dry needling vervolg cursus bedraagt €490,- incl. btw.

Diploma

Bij volledige aanwezigheid van de tweedaagse cursus ontvangen de cursisten het bewijs van deelname certificaat dry needling level II.

Algemene Voorwaarden

Wij volgen de algemene voorwaarden van de NRTO.

Lees hier voor particulieren en lees hier voor B2B.

De dry needling cursus docent

De cursus wordt gegeven door docent en ervaren dry needling specialist Robin Bhaggan. Robin is auteur van het boek: ‘Van rugklacht naar rugkracht’, bekend als behandelaar van veel bekende Nederlandse artiesten en internationale topsporters en heeft veel ervaring in de behandeling van (chronische) pijnklachten.

Dry needling is een zeer belangrijke techniek in zijn behandelprotocol, waarmee hij snelle en duurzame resultaten boekt.

Loading...